Hoe gaat dit in zijn werk?

Een van onze standaardproducten uit het assortiment is niet de oplossing voor u, dan heeft Hulshof Business Cases nog vele andere mogelijkheden. Wij kunnen door goed te luisteren naar uw wensen en eisen een koffer op maat produceren. Dit kan variëren door een standaardproduct aan te passen of wij ontwerpen een totaal nieuw concept. Onze kennis en expertise bij het ontwikkelen van een tas of koffer op maat laten wij altijd in uw voordeel werken. Het kan soms een heel eenvoudig traject zijn door het monteren van een ander slot of het plaatsen van een logo op de koffer. Is het ontwikkeltraject gecompliceerder dan zullen wij de tijd nemen om tot een goed eindproduct te komen. Gestructureerd, met duidelijke beslismomenten, zodat de doorlooptijd en de kosten beheersbaar zijn.

Hulshof Business Cases beschikt over een eigen ontwerpafdeling. In samenwerking met onze productie maken wij de prototypen. Hierdoor zijn wij in staat om in een vroeg stadium te kunnen zien of de oplossing die wij voor ogen hadden de juiste is. Daar waar nodig kunnen wij heel makkelijk bijsturen. Is het prototype door u goedgekeurd dan starten wij met onze productie.

Wenst u een instructie op locatie of bent u op zoek naar een maatwerkoplossing voorzien van uw eigen apparatuur of onderdelen welke u mee moet nemen? Ons team denkt daarin met u mee en wij kunnen u daarin ontzien.

Wij worden graag uitgedaagd en zeggen graag tegen u: daag ons uit, en laat u verrassen!

Kan niet? Mooi wel!

Vragen?

We helpen u graag op weg. Neem gerust contact op. Marina staat voor u klaar!